O nama

Dobro došli u „Tavelu“ – tvrtku koju smo osnovali 2008. godine, sa ciljem da svoje znanje i iskustvo ponudimo klijentima koji traže kvalitetu i jedinstvenu ponudu na našim prostorima.

Specijalizirali smo se za obradu keramičkih i gres pločica. Vršimo razne vrste rezanja i brušenja te izrađujemo razne elemente  od keramike za sve prostore – od domaćinstva do industrijskih. Nastali smo na temeljima dugogodišnjeg rada i usavršavanja u struci te je naše iskustvo neupitno.
Na nama je uvijek bilo udovoljiti Vašim željama, da Vaše okruženje učinimo boljim i ljepšim, odnosno kvalitetnijim, a što Vam najbolje jamče rezultati našeg dosadašnjeg rada.

Pojavom novih ploča velikih formata proširili smo ponudu i na izradu radnih ploča za kuhinje i kupaonice, radne pulteve, recepcije i sl.

Na našoj web stranici možete pogledati neke od naših radova, kao što su različite vrste elemenata za stepenice, izrada cokla (sokla) itd., ali i osobito zanimljiva – naša rješenja, primjerice podni keramički slivnici (top-sifon), koje izrađujemo od keramike po Vašem odabiru. Također, vršimo sve moguće obrade i rezanja ploča velikih formata od kojih možemo dobiti vrhunska rješenja za ploče stolova, kupaonskih umivaonika, kuhinjskih radnih ploča itd.

TAVELA je u sve ove godine dokazala svoju kvalitetu i ozbiljnost odradivši puno referentnih i zahtjevnih objekata širom Hrvatske na što smo ponosni,
stoga vjerujemo da će Vas upravo naš dosadašnji rad navesti na suradnju sa nama.

Sa zadovoljstvom Vas očekujemo, dobro došli!

Detaljnije podatke o svim našim uslugama možete pronaći u pregledniku.